AANDACHT EN STIJLVOL EERBETOON

Gelukkig realiseren steeds meer mensen zich, dat er in de huidige tijd veel mogelijkheden zijn met betrekking tot een begrafenis of crematie.

Voor mij is het een voorrecht dat u mij toelaat in één van de meest gevoelige periodes uit uw leven. Een uitvaart regelen is een aanéénschakeling van keuzes maken, hierbij wil ik u graag ondersteunen. Zorgvuldig, zorgzaam en met aandacht voor uw wensen komen we samen tot een persoonlijk en passend afscheid van uw dierbare.

Als de ochtend is aangebroken schuilt achter de tranen van verdriet de glimlach van herinnering.

Alle tijd en ruimte voor uw wensen, ongeacht of u verzekerd bent, wij staan iedereen terzijde. Bel vrijblijvend voor een oriënterend gesprek over uw laatste wensen, het geeft rust en duidelijkheid voor iedereen.
Els Uitvaartzorg - Edith Kloppers
Wolfsven 22
5646 JK Eindhoven
06 - 53 280 076
088 - 21 40 400
edith@elsuitvaartzorg.nl

Reviews Edith Kloppers | Els Uitvaartzorg

Echt Edith: je was geweldig!
Mede namens Marlies, willen we jou nogmaals bedanken voor de uitzonderlijk goede verzorgde uitvaart van Piet. Jouw betrokkenheid, zorgzaamheid en empathie voelde als een warme deken. Vooral in zo'n droevige en emotionele situatie is het fantastisch dat er zo'n geweldige vrouw als jij er was, om alles tot in detail. op een perfecte manier voor ons te regelen. Echt Edith: je was geweldig! Hartelijke groeten, Wim en Kitty 
Onvolprezen organisatie van de stijlvolle uitvaart
Met alles nog vers in het geheugen wil ik je bedanken voor de onvolprezen organisatie van de stijlvolle uitvaart van Dolly gisteren. Ik heb van vele aanwezigen complimenten gekregen over de plechtigheid. Mijn nichtje uit Londen mailde mij zojuist: "The service was so beautiful and so well arranged". Ik voel dan ook de behoefte om alle complimenten onmiddelijk aan jullie door te spelen. De uitvaart van Dolly was ons gezamenlijke project dat uitstekend werd gemanaged. Ondanks de trieste aanleiding vond ik het fijn om met jou als professional en als mens samen te werken. Het resultaat was er naar. TOP!
Ik zal jou graag aan derden aanbevelen. "Mond tot mond reclame" heet zo iets. Nogmaals dank en met hartelijke groet, Paul
Dank voor de goede zorgen
Ik wil jou namens mijn broers en de rest van de familie, heel erg bedanken voor de goede zorgen. Dit maakte dat wij ons vandaag alleen konden concentreren op het afscheid. Dank voor de goede suggestie om samen met mijn moeder binnen te komen. Het was een goed gevoel haar te begeleiden. Dank voor de goede zorgen en de betrokkenheid die wij daarbij voelden. Petra van D.
Ontzettend bedankt
Ontzettend bedankt voor de meer dan goede zorgen bij de uitvaart van moeder.
Hans en Frits
Hartelijk dank voor jouw professionele inzet
Beste Edith,
Hartelijk dank voor jouw professionele inzet en troostvolle aanwezigheid. Hierdoor worden verdriet en verwarring iets gemakkelijker te hanteren. Veel liefs, Ingrid de V.
Geen detail ontging je
Deel 1
Lieve Edith,
Wat hebben we intense weken met elkaar doorgemaakt en het was heel erg fijn dat je daar op een bescheiden, terughoudende manier ons zoveel mogelijke keuzes hebt voorgelegd waardoor we samen slap voor stap toegegroeid zijn naar een afscheid van Hans, waar we allemaal hele mooie herinneringen aan zullen bewaren. Al die stappen waren stuk voor stuk al een deel van de verwerking van dit afscheid, zeker ook het schrijven en herschrijven van de teksten hielp ons bij dat moeilijke proces. En jij was er iedere dag weer, belangstellend hoe iedereen het maakte, hartelijk, maar ook duidelijk om samen de nodige beslissingen te nemen. De zorg dat Hans zolang mogelijk thuis kon blijven en tot op het laatst bleef zoals hij was en op de moeilijke verdrietige momenten was je er, maar steeds op de achtergrond, een soort achtervang. Ook de orde van dienst en tenslotte de hele praktische uitvoering heb je voorbereid. Geen detail ontging je en terecht zei je herhaaldelijk: laat dat maar aan mij over, daar zorg ik wel voor. Even wennen voor iemand die altijd zelf veel wil regelen! We beseften steeds meer dat het bij jou in vertrouwde handen was. Laat los, het komt helemaal goed. En dan de dag zelf, daar waren we naar toe gegroeid, in goede harmonie. Hobbels zijn er altijd, maar die werden gelukkig goed opgelost. Zelden hebben we samen zo' n intense tijd doorgemaakt en heb ik ongelofelijke steun en hartelijkheid ondervonden van het hele stel, ieder op zijn eigen manier. En wat een schitterend afscheid is het geworden; zoiets had ik vooraf niet kunnen bedenken. Alles klopte, wij hebben niets gemerkt van onverwachte rimpelingen, die er zeker geweest zijn, alles heb je geluidloos opgelost. ...
Hoe indrukwekkend en mooi zo
Deel 2
Wat fijn dat er straks mooie foto's zijn, om voor onszelf, maar ook om anderen nog vaak te laten zien hoe indrukwekkend en mooi zo'n afscheid kan zijn. Vanmorgen ben ik met Marjolein en Wieke nog naar het graf van Hans geweest. Weer die prachtige sfeer, gefilterd zonlicht door de bomen de stilte, de prachtige bloemen, de stokken van de kinderen met lieve spreuken (opa ik zal straks een lied van Elton John voor je zingen. En opa je blijft toch wel een PSV fan?). Allemaal even bezorgd en lief. Ze hebben er allemaal een erg goed gevoel van overgehouden. En dat is ook voor een belangrijk deel aan jou te danken. Wat heb je ons fantastisch geholpen en vooral de manier waarop! Jouw inzet en je stuurmanskunst heeft dit afscheid van Hans tot een hele prachtige climax geleid. Ook onze gasten waren unaniem vol lof over deze vorm van afscheid. Ik heb alleen maar lof gehoord, (nog) geen woord van kritiek. Dus Edith, ik wil je echt van harte bedanken voor wat je de afgelopen tijd voor en met ons gedaan hebt, een onvergetelijke ervaring waar je veel warmte en kleur aan hebt gegeven en alle overbodige stress hebt voorkomen. Heel veel dank en als we nog met elkaar na gaan praten dan zouden daar zeker de anderen bij willen zijn, al zal dat voor Marjolein wat lastig zijn. Maar dat komt zeker goed, hoor ik je al zeggen. Laat maar los! Lieve Edith, ontzettend veel dank van mij en het hele stel. De afgelopen weken hoorden er helemaal bij. Dank dat je daar bij wilde zijn. Met een heel warm gevoel, en hartelijke groeten: graag tot ziens! Elly
Dank je, je bent een topper!
Lieve Edith,
Dank je, voor de fijne steun, hulp en goede zorg die je ons hebt gegeven.
Dank je, dat je er voor ons was in die moeilijke tijd van ons leven.
Dank je, voor het mooie afscheid dat we Henk hebben kunnen geven.
Je bent een topper!
Lieve groet van, Diete, Stijn, Renée en Ward
Edith maakt het verwerken van het verlies voor ons allen een stuk lichter
Vanaf het moment dat Edith in huis kwam om ons bij te staan met de uitvaart van onze vader is de begeleiding op een uiterst prettige manier verlopen. Zij heeft ons vanaf moment één tot en met het laatste gesprek volledig ontzorgd, ze was er als het moest, zonder opdringerig aanwezig te zijn. Ook geen losse eindjes achteraf, maar een keurig verantwoord rapport tot in de details uitgewerkt. Zeer professioneel en altijd met volle aandacht voor de nabestaanden. Het maakt het verwerken van het verlies voor ons allen een stuk lichter.
Familie Blussé