AANDACHT EN STIJLVOL EERBETOON

Mensen leven hun leven, kleuren dat in tussen geboorte en overlijden. Afscheid nemen van dat leven, komt op ieders pad, hoe wilt u herinnerd worden?

Ik vind het een eerzame taak om de nabestaanden te mogen bijstaan en wensen waar te maken. De overledene nog één keer een podium geven en het middelpunt te laten zijn. Rouwverwerking begint op de dag van het overlijden, zowel de dagen tot de uitvaart als de uitvaartdag zelf, zijn van groot belang. Ook mensen die zelf de invulling van hun uitvaart in handen willen nemen begeleid ik met hart en ziel. Om bij te staan, te steunen en om waar nodig doortastend de regie te mogen voeren. Bij een uitvaart gaat het immers om een persoonlijke en betekenisvolle weergave van een waardevol leven.

Els Uitvaartzorg werkt volledig transparant, zonder toeslagen of provisies en is onderscheidend. Wij zijn flexibel, toegewijd en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Graag informeren wij u.

Els Barnhoorn
Alle tijd en ruimte voor uw wensen, ongeacht of u verzekerd bent, ik sta iedereen terzijde. Bel vrijblijvend voor een oriënterend gesprek over uw laatste wensen: 06 - 22 130 999, het geeft rust en duidelijkheid voor iedereen.


Els Uitvaartzorg - Els Barnhoorn
06 - 22 130 999
088 - 21 40 400
info@elsuitvaartzorg.nl