AANDACHT EN STIJLVOL EERBETOON

Het regelen van een uitvaart betekent bij Els Uitvaartzorg herinneringen ophalen. Alle herinneringen bij elkaar voegen in een afscheid dat recht doet aan uw dierbare. Herinneringen koesteren is de eerste stap naar verwerking.

Ik vind het belangrijk om goed naar uw verhaal en uw wensen te luisteren. In alle rust samen te bedenken welk afscheid bij uw dierbare past. Voor u staat de tijd even stil, terwijl het dagelijkse leven gewoon doorgaat. Dat is een onbeschrijflijk en verdrietig gevoel. Tegelijkertijd moet er voor het onvermijdelijke afscheid veel geregeld en besproken worden. Vanaf het eerste contact ben ik er dan ook voor u. Ik kan u voorstellen doen over alle mogelijkheden, zodat u weet wat er kan en uw eigen keuzes kunt maken. Ik neem zorg uit handen daar waar dat nodig is en waar u dat wilt. Ik denk met u mee, inspireer en zet uw wensen om in mogelijkheden. Zo creëren we samen een waardig, persoonlijk en liefdevol afscheid. Traditioneel of met veel creativiteit en altijd bijzonder.

Iedereen is uniek en ook elke uitvaart maken wij uniek. Ik vind het een eerzame taak om nabestaanden te mogen begeleiden en wensen waar te maken. Ook mensen die zelf de invulling van hun uitvaart in handen willen nemen, begeleid ik met hart en ziel. Bij een uitvaart gaat het immers om een persoonlijke en betekenisvolle weergave van een waardevol leven. 

Samen met mijn collega’s van Els Uitvaartzorg werken wij volledig transparant, zonder toeslagen of provisies en zijn we onderscheidend in onze werkwijze. Wij zijn flexibel, toegewijd en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

Ook wanneer u een uitvaartverzekering heeft, kunt u gebruik maken van onze diensten, ik ga graag kosteloos en vrijblijvend met u in gesprek.
Els Uitvaartzorg - Gerda Manders
Langereijt 13
5091 JP Oostelbeers
06 - 22 846 435
088 - 21 40 400
gerda@elsuitvaartzorg.nl