AANDACHT EN STIJLVOL EERBETOON

Het regelen van een uitvaart betekent bij Els Uitvaartzorg herinneringen ophalen. Alle herinneringen bij elkaar voegen in een afscheid dat recht doet aan uw dierbare. Herinneringen koesteren is de eerste stap naar verwerking.

Ik vind het belangrijk om goed naar uw verhaal en uw wensen te luisteren. In alle rust samen te bedenken welk afscheid bij uw dierbare past. Voor u staat de tijd even stil, terwijl het dagelijkse leven gewoon doorgaat. Dat is een onbeschrijflijk en verdrietig gevoel. Tegelijkertijd moet er voor het onvermijdelijke afscheid veel geregeld en besproken worden. Vanaf het eerste contact ben ik er dan ook voor u. Ik kan u voorstellen doen over alle mogelijkheden, zodat u weet wat er kan en uw eigen keuzes kunt maken. Ik neem zorg uit handen daar waar dat nodig is en waar u dat wilt. Ik denk met u mee, inspireer en zet uw wensen om in mogelijkheden. Zo creëren we samen een waardig, persoonlijk en liefdevol afscheid. Traditioneel of met veel creativiteit en altijd bijzonder.

Iedereen is uniek en ook elke uitvaart maken wij uniek. Ik vind het een eerzame taak om nabestaanden te mogen begeleiden en wensen waar te maken. Ook mensen die zelf de invulling van hun uitvaart in handen willen nemen, begeleid ik met hart en ziel. Bij een uitvaart gaat het immers om een persoonlijke en betekenisvolle weergave van een waardevol leven. 

Samen met mijn collega’s van Els Uitvaartzorg werken wij volledig transparant, zonder toeslagen of provisies en zijn we onderscheidend in onze werkwijze. Wij zijn flexibel, toegewijd en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

Ook wanneer u een uitvaartverzekering heeft, kunt u gebruik maken van onze diensten, ik ga graag kosteloos en vrijblijvend met u in gesprek.
Els Uitvaartzorg - Gerda Manders
Langereijt 13
5091 JP Oostelbeers
06 - 22 846 435
088 - 21 40 400
gerda@elsuitvaartzorg.nl

Reviews Gerda Manders | Els Uitvaartzorg

Ongelofelijk prachtig
Hallo Gerda,
Het afscheid was ongelofelijk prachtig. Ik weet zeker dat onze zoon dit ook vindt. We gaan
dag voor dag met de bouwstenen aan de gang. Dat moet lukken met zoveel lieve mensen
die ons omringen en ondanks hun eigen grote verdriet er toch altijd voor ons willen zijn.
Gerda, niemand had maar in de buurt kunnen komen van wat jij op gang hebt gebracht. Echt iedereen heeft zo fijn met jou samen gewerkt. Je bent een echte vakvrouw 👌
Bedankt voor al je goede zorgen, je steun en kracht.
M. en A. V.
Waardig met veel zorg en liefde
Dankjewel Gerda,
Het was een mooi afscheid. Ik heb er een bijzonder gevoel aan overgehouden. Waardig met veel zorg en liefde. Gerda het was allemaal super verzorgd, dankjewel.
Fam. van S.
Jij bent een topper
Lieve Gerda,
Nogmaals bedankt voor alles hè Gerda, je bent een topper ️ precies zoals ze gewild had en echt bedankt voor al je inzet!
Esmée
Ik wil je bedanken voor al je goede zorgen
Lieve Gerda,
Ik wil je bedanken voor al je goede zorgen, betrokkenheid en liefde voor mijn man en ons gezin. Onze dank is ontzettend groot.
Rianne
Blij met jou
Gerda,
Dankjewel. Ik heb veel respect voor hoe jij je werk doet!. Wat zullen de mensen blij zijn met jou.
R.S.
Complimenten
Bedankt Gerda voor alles en dat is zeker heel veel. Zonder jouw goede hulp en zorg had het allemaal niet gelukt. We hebben er een goed gevoel over. We hebben ook zoveel complimenten gehad over de afscheidsdienst die jou toekomen.
Lieve groet fam. Broeders
Heel mooi en warm afscheid
Bedankt voor alle goede zorgen en begeleiding. Het was zo fijn om dit samen te kunnen doen waardoor het een heel mooi en warm afscheid werd.
Dank voor alles.
Familie P. 
Een waardevolle dag
Gerda, bedankt voor de voortreffelijke wijze waarop je het afscheid van onze moeder hebt geregeld. Wij kijken terug op een waardevolle dag. 
Dankzij jouw goede ideeën
Gerda, we kijken met een heel goed gevoel terug op de afgelopen week. Het was een hele bijzondere, intense week. Dank voor jouw ondersteuning, altijd subtiel en precies op tijd en dankzij jouw goede ideeën.
Dank namens mevr. van D. 
Dankjewel Gerda
Dankjewel voor het regelen van het mooie en bevredigende afscheid van mijn moeder.
Michelle
Perfect
Bedankt Gerda, alles was perfect geregeld. Het was dankzij jou een hele mooie uitvaart.
Francien
Je dacht aan alles
Gerda, we willen jou hartelijk bedanken voor de super fijne begeleiding bij het afscheid van ons mam. Jij stuurde ons grote gezin prima aan. Je dacht aan alles.
Fam. Deenen
Mooi afscheid
Dank je wel Gerda. Door jou goede begeleiding hebben we onze moeder een mooi afscheid gegeven.
Jeske
Bedankt Gerda
Bedankt Gerda, voor je lieve, attente, relaxte zorg voor ons en papa.
Evelien
Beste Gerda,
We willen je heel erg bedanken voor de fijne begeleiding naar het afscheid van Frans. Het had niet beter gekund.
Warme groetjes Mira, Alex, Martin en de rest van het gezin. 
Een topper!
“Alsof je al 20 jaar over de vloer kwam” zeiden we al. Je bent een topper in je vak!
Bedankt voor alle hulp. “Ons Nel” had door jou een prachtig afscheid.
Kees, Suzan, Kim, Jimi
Dank Gerda,
Fijn dat jij onze helpende hand was in deze gekke week. Je hebt mooi en belangrijk werk en het was fijn om met je samen te werken. 
Zoveel positieve reacties
Dankjewel Gerda, wat was het een mooi en waardig afscheid en we hebben zoveel positieve reactie gekregen.
Fam. Vennix
Prachtig mens
L.S.
Wat hebben jullie een prachtig mens in jullie gelederen in de persoon van Gerda Manders. Zij was mijn steun en toeverlaat in alle opzichten tijdens het overlijden van mijn man H. de Wit. Zij heeft me zoveel rust gegeven. Alles was tot in de puntjes verzorgd en ik ben haar daarvoor zeer dankbaar. We hadden ons geen mooier afscheid kunnen wensen.
Met vriendelijke groet,
Annie de Wit