AANDACHT EN STIJLVOL EERBETOON

Iedere uitvaart, traditioneel of eigentijds, is bijzonder. Het is voor mij een eer om een uitvaart te mogen begeleiden. Ik vind het belangrijk goed naar uw verhalen en wensen te luisteren en samen te komen tot een afscheid dat bij u en uw dierbaren past. Voor u staat de tijd even stil, terwijl het dagelijks leven gewoon doorgaat.

Er dient voor een waardevol afscheid veel geregeld en besproken worden. Ik neem zorg uit handen, denk met u mee en geef invulling aan uw wensen. Zo creëren wij samen een mooi, persoonlijk en liefdevol afscheid. Een passend afscheid is de basis voor een goede rouwverwerking. Onze persoonlijk aanpak, met tijd voor de nabestaanden, onderstreept dit belang.

Waardevolle herinneringen in je hart, zijn blijvende lichtpuntjes van troost.

Els Uitvaartzorg werkt écht anders: wij berekenen geen provisie, hanteren geen opslagen en bieden volledige transparantie. Dit is, naast een betrokken en waar nodig doortastende aanpak, de basis van onze werkwijze. Els Uitvaartzorg is onderscheidend in dienstverlening en inspiratie.

Vanzelfsprekend kunt u ook, wanneer u een uitvaartverzekering heeft, gebruik maken van onze diensten. Het is ook mogelijkheid een oriënterend gesprek te voeren over uw laatste wensen. Natuurlijk is het op een later moment altijd mogelijk uw wensen aan te passen. Bel vrijblijvend voor een kosteloos en oriënterend gesprek.
Judith Schilders - Els Uitvaartzorg
06 - 12 91 78 90
088 - 21 40 400
Pompenmaker 35
5091 EW Middelbeers
judith@elsuitvaartzorg.nl

Reviews Judith Schilders Els Uitvaartzorg

Judith een 10+
Een heel groot compliment voor Els Uitvaartzorg met name voor Judith, zij heeft ons geweldig bijgestaan met het regelen van onze Oma haar uitvaart. Met veel betrokkenheid heeft Judith ons een fijn afscheid van onze Oma gegeven. Een bedrijf met oog voor detail. Een 10+ wat ons betreft.
Nicole Eijkemans
Heel tevreden!
Beste Judith,
Wij als gezin kijken heel tevreden terug op je hulp in het hele proces na overlijden tot en met de uitvaart van onze moeder. Je toewijding, alertheid en afstemming op de gewoontes in ons gezin gaven ons de steun die nodig was. Je wist precies waar we een zetje nodig hadden, een steuntje in de rug, een extra bevestiging of juist even wat humor. Heerlijk om in een zware tijd als deze complimenten te ontvangen van iemand die ze van harte uitdeelt. Eenieder kwam tot zijn recht, dat heb je knap gedaan. Dankjewel en fijn dat jullie binnen Els Uitvaartzorg juist de kwaliteiten hebben die zo ondersteunend zijn, met een stevige vriendelijkheid. Vorig jaar bij het overlijden van onze vader was Edith daar voor ons en ook zij sloot naadloos aan en kon ieder van ons recht doen. Nogmaals dank aan jullie beiden.
Gezin Koekkoek
Complimenten
Beste Judith,
Dankjewel voor je geweldige inzet, overzicht, rust en fijne sfeer. Complimenten!
Familie Ogier
Dank voor alles
Gerda en Judith, dank voor alles. Heel de week al tegen jullie gezegd, maar mag zeker nog vaak herhaald worden.
Familie de Jong
Judith hartelijk dank
Wij hebben op een heel fijne manier afscheid van ons mam kunnen nemen en daar heb jij zeker een steentje, zeg maar steen, aan bijgedragen.
Gezin Jansen
Van onschatbare waarde
Beste Judith,
Jij bent voor ons, afgelopen week, van onschatbare waarde geweest. Nogmaals enorm bedankt!
Familie Coppelmans
Met passie
Judith,
Mijn complimenten voor de manier waarop jij jouw vak uitoefent! Het was erg duidelijk met respect naar iedereen, maar vooral het menselijke ondersteunende vond ik mooi om te zien en te merken. Zoals even een hand op mijn schouder voordat je mijn stukje voorlas of het zorgen voor wat te eten en drinken voor de direct naasten. Zoiets is niet vanzelfsprekend. Bedankt daarvoor. Je kunt zien dat je het met passie doet!
W.
Een mooi memorabel moment
Dank je wel Judith, voor jouw bijdrage om van ons afscheid een mooi memorabel moment te maken.
Familie Deul
De aandacht en zorg die jij en jouw collega’s besteden aan de details
Judith,
The day after heb ik nog steeds een goed en fijn gevoel over het afscheid van Jo gisteren. Alles was piekfijn verzorgd. Ik begrijp nu dat het stijlvolle zit in de aandacht en zorg die jij en jouw collega’s besteden aan de details zoals voor ieder een klein pakje zakdoekjes, een flesje water, de kaarten samengebonden in een blauwe lint, de mooie doos met daarin de spullen. Dat voelt heel prettig! En zo staan wij zelf ook in het leven. Daardoor voelde ik me waarschijnlijk ook aangesproken toen ik de website van Els Uitvaartzorg bezocht. De prettige toon die uit de woorden en opmaak spreekt.
Heel hartelijk dank nogmaals voor de fijne samenwerking in de afgelopen week!
Hartelijke groeten,
Jacqueline