AANDACHT EN STIJLVOL EERBETOON

Iedere uitvaart, traditioneel of eigentijds, is bijzonder. Het is voor mij een eer om een uitvaart te mogen begeleiden. Ik vind het belangrijk goed naar uw verhalen en wensen te luisteren en samen te komen tot een afscheid dat bij u en uw dierbaren past. Voor u staat de tijd even stil, terwijl het dagelijks leven gewoon doorgaat.

Er dient voor een waardevol afscheid veel geregeld en besproken worden. Ik neem zorg uit handen, denk met u mee en geef invulling aan uw wensen. Zo creëren wij samen een mooi, persoonlijk en liefdevol afscheid. Een passend afscheid is de basis voor een goede rouwverwerking. Onze persoonlijk aanpak, met tijd voor de nabestaanden, onderstreept dit belang.

Waardevolle herinneringen in je hart, zijn blijvende lichtpuntjes van troost.

Els Uitvaartzorg werkt écht anders: wij berekenen geen provisie, hanteren geen opslagen en bieden volledige transparantie. Dit is, naast een betrokken en waar nodig doortastende aanpak, de basis van onze werkwijze. Els Uitvaartzorg is onderscheidend in dienstverlening en inspiratie.

Vanzelfsprekend kunt u ook, wanneer u een uitvaartverzekering heeft, gebruik maken van onze diensten. Het is ook mogelijkheid een oriënterend gesprek te voeren over uw laatste wensen. Natuurlijk is het op een later moment altijd mogelijk uw wensen aan te passen. Bel vrijblijvend voor een kosteloos en oriënterend gesprek.
Judith Schilders - Els Uitvaartzorg
06 - 12 91 78 90
088 - 21 40 400
Pompenmaker 35
5091 EW Middelbeers
judith@elsuitvaartzorg.nl

Reviews Judith Schilders Els Uitvaartzorg

Judith een 10+
Nicole Eijkemans
Een heel groot compliment voor Els Uitvaartzorg met name voor Judith, zij heeft ons geweldig bijgestaan met het regelen van onze Oma haar uitvaart. Met veel betrokkenheid heeft Judith ons een fijn afscheid van onze Oma gegeven. Een bedrijf met oog voor detail. Een 10+ wat ons betreft.