Begrafenisondernemer

Misschien bezoekt u onze website omdat u zich op dit moment in een verdrietige situatie bevindt. Een dierbare is ernstig ziek en komt mogelijk te overlijden, of u hebt zojuist afscheid moeten nemen van iemand waar u van houdt. Of misschien bent u degene die afscheid moet gaan nemen van het leven, en van de mensen om u heen. Hoe dan ook, wij wensen u alle mogelijke kracht toe, en hopen dat wij u op welke wijze dan ook kunnen informeren, helpen en bijstaan.

Wij verzorgen stijlvolle crematies en begrafenissen, kerkelijke en niet-kerkelijke uitvaarten. Of het nu een grote of kleine uitvaart is, een traditionele of eigentijdse, de uitvaart wordt te allen tijde tot in de puntjes verzorgd.

Neem de tijd

Na het overlijden hoeft niet per se snel gehandeld te worden. Neem de tijd die u nodig heeft. Misschien wilt u in alle rust even bij uw dierbare zitten, of eerst familie en/of vrienden op de hoogte brengen.

Bel de huisarts

Neem contact op met de huisarts of de dienstdoende huisarts, hij of zij moet het overlijden officieel vaststellen. Bij een overlijden in het ziekenhuis of zorgcentrum hoeft u de arts niet te bellen. lees meer »

Wilsbeschikking of laatste wensen gesprek

Heeft de overledene een wilsbeschikking? Kijk of u deze kunt vinden, misschien staat er iets in over de uitvaartwensen. lees meer »

Uitvaartverzekering

Els Uitvaartzorg kan altijd de uitvaart verzorgen, ongeacht waar men verzekerd is. Ook als er géén uitvaartverzekering is. lees meer »
Kostenbegroting en transparantie
Els Uitvaartzorg staat voor transparantie. Wij zijn open in onze werkwijze en helder in de kosten die gemaakt worden bij een uitvaart. ​Voor de begeleiding en organisatie van het afscheid, betaalt u ons een fee. Op basis van onze ervaring schatten wij dit in op het moment dat we met u het afscheid bespreken. Alle andere diensten en producten berekenen we één op één aan u door. Zonder opslag, tegen inkoopprijs. Binnen 24 uur na ons eerste gesprek ontvangt u van ons een kostenbegroting. Alle kosten die betrekking hebben op de uitvaart staan daarin vermeld. Als nabestaande bent u direct in de gelegenheid, daar waar gewenst, bij te sturen. U komt niet voor verrassingen te staan bij het ontvangen van de eindafrekening. Integendeel, doordat we gezamenlijk bewust kijken naar de kosten, kunnen vaak besparingen worden gerealiseerd. Hierdoor kan de eindafrekening zelfs lager uitvallen dan de kostenbegroting. Bij Els Uitvaartzorg worden bij de eindafrekening alle inkoopnota’s overhandigd, waarmee wij u aantonen volledig transparant te werken en geen opslagen berekenen.

Onafhankelijk advies

Mensen in rouw zijn kwetsbaar. Wij staan náást u in dit lastige proces. Wij hebben geen financieel belang in de keuzes die u maakt. Derhalve kunnen wij u volledig onafhankelijk adviseren. Els Uitvaartzorg ontvangt dan ook géén provisie op de producten of diensten die u kiest. Ons enige belang is dat ú de juiste keuzes maakt.

Wij geven onafhankelijk advies, zijn bewust niet in het bezit van een rouwcentrum, eigen wagenpark of iets van dien aard en hebben géén afspraken met verzekeraars. Wij verbinden ons slechts aan u en uw wensen.

Enkele weken na de uitvaart overhandigen wij u de definitieve factuur: één verzamelfactuur met de kopieën van de facturen van derden bijgevoegd.

Reviews Els Uitvaartzorg

Mijn welgemeende complimenten
Els, ik wil je graag heel erg bedanken voor de goede zorgen voor het regelen van de uitvaart en alles wat daarbij hoort voor Wil en natuurlijk het maken van de in-memoriam. Je hebt het op een manier gedaan die heel fijn voor haar was, vertrouwen creëerde in de goede uitkomst en waarbij ze duidelijk haar keuzes heeft kunnen maken, in het tijdspad wat comfortabel voor haar was. En met heel veel warmte en ruimte. Dat heeft haar geholpen de “”tussenperiode”” naar de crematie door te komen. Mijn welgemeende complimenten, en grote dank, voor de manier waarop je dit hebt gedaan, en ik wens je het allerbeste. Patrick Niels
Waardevolle tips
Ik wilde je persoonlijk nog even bedanken voor afgelopen week. De uitvaart van mijn vader was erg mooi en daardoor een mooie afsluiting van een onverwacht en vreselijke gebeurtenis. Naast alle zaken die je hebt geregeld vind ik vooral de tips erg waardevol voor mijn moeder en mijzelf. Zo heeft m'n moeder erg veel gehad aan het feit dat mijn vader naar de flat van m'n moeder is gebracht. Maar ik heb ook veel gehad aan de tip om m'n stukje voor te lezen aan m'n vader zodat ik dit vrijdag met alle aanwezigen heb kunnen delen. Tenslotte zijn we ook erg blij met de live stream, omdat de akoestiek in de kapel niet je van het was; de opname is glashelder in beeld en geluid. Nogmaals, dank je wel Els.
Bert
Loopkoets en aandacht
Binnen tien dagen zijn zowel mijn moeder als vader overleden. Els heeft gezorgd dat we als kinderen gezamenlijk twee keer op unieke manier afscheid hebben kunnen nemen. Ze heeft ons geholpen ons te verenigen in het verdriet, maar ook heeft ze gevoel en aandacht voor details die de kwaliteit maken bij de ceremonies. Els heeft steeds originele passende accent voorgedragen, zoals het thuis brengen van mijn vader met een loopkoets. Els heeft echt iets toegevoegd in de voor ons moeilijke tijd. Hartelijke dank en met vriendelijke groeten, Christiaan
Els, zeer deskundig!
De begeleiding bij het overlijden van mijn man (en vader) was zeer deskundig: met veel empathie, prima communicatie en tot in detail verzorgd. Deze complimenten komen niet alleen van ons, maar ook van personen die de afscheidsbijeenkomst hebben bijgewoond of deze via de live-stream hebben gevolgd.
Hartelijke groet,
L.J.M.
Met warmte en geduld
Vanaf de eerste ontmoeting een aantal weken voor het overlijden, hadden we meteen een prettig gevoel met Els aan tafel. Dat gevoel werd de weken erna geheel bewaarheid. De manier waarop Els met voortvarendheid, elan, maar ook met warmte en geduld, met ons naar het afscheid heeft toegewerkt en op de dag zelf daaraan heeft vormgegeven, hebben wij zeer gewaardeerd. Onze dierbare man, zoon, broer en vriend heeft mede daardoor het afscheid gekregen dat hij verdient. En wij hebben een heel mooie en onuitwisbare herinnering daar aan overgehouden. Super bedankt, familie Puts
En ook nog een heel prettig nagesprek
Voor het overlijden van mijn echtgenoot hebben we al contact gehad met Els. Dit vonden wij erg prettig. Na het overlijden was Els een erg betrokken vrouw. Ze gaf ons veel aandacht en dacht mee om de uitvaart zo mooi mogelijk te maken. We konden ieder moment van de dag mailen of appen of bellen. Ook na de uitvaart hebben we een erg prettig nagesprek gehad. Alle zaken waren met veel zorg geregeld en zodoende verliep alles perfect en prettig. We hoefden ons nergens zorgen over te maken. Ook de gasten bij de uitvaart waren erg over Els te spreken. Kortom perfect. Marja Wijnbergen
Jij bent zo goed in je werk, dat je voor ons kon laten verdwijnen dat je met je werk bezig was.
Hoi Els, Ik wilde je graag nog iets meegeven… ik was al een paar weken van plan dat op te schrijven, maar het was er nog niet van gekomen. - In de laatste week van mijn moeder stond een afspraak gepland met ‘de begrafenisondernemer’. Ik zag er als een berg tegenop; het leek me zo’n raar en naar gesprek, met mijn moeder er nog bij. Mijn verwachtingspatroon was iemand die in zwart pak of zwart mantelpak op de bank zou zitten, en ons heel zakelijk door een map met opties zou meenemen. Ik zag de multomap met afbeeldingen van kisten, en afbeeldingen van rouwkaarten, en allerlei andere dingen al voor me. Mijn moeder wilde dat gesprek graag, maar ik zag er tegenop. Toen kwam jij binnen, gekleed in fleurig geel en oranje. Niet een beetje geel, maar knalgeel. Niet flauw oranje, maar feloranje. Ik weet niet hoe doelbewust die keuze was, maar het veranderde alles. Het stond haaks op alles wat ik verwachtte, en het leek alle zwaarte weg te nemen. Er was ook geen multomap, en het was geen gesprek over opties. Zo voelde het niet althans – we maakten natuurlijk wel keuzes. Het gesprek met ‘de begrafenisondernemer’ was binnen een minuut veranderd in ‘een gesprek met Els’. Dat lag natuurlijk niet alleen aan kleding en de afwezigheid van een multomap – het was vooral ook de warme, persoonlijke band die je met ons aanging. Waarbij het niet alleen over de praktische dingen ging, maar er ook ruimte was om andere dingen te delen. En dat vond ik ongelooflijk knap – je bent zo goed in je werk, dat je voor ons kon laten verdwijnen dat je met je werk bezig was. Het voelde meer alsof een goede vriendin ons hier ‘even bij hielp’. Voor ons stond de wereld volledig stil, en er was nog maar één ding dat ertoe deed, en dat was het afscheid van mijn moeder. En het voelde alsof de wereld voor jou net zo hard stilstond, en er voor jou ook niks belangrijkers was dan dat. En dat is echt ongelooflijk – ik ben je daar enorm dankbaar voor, en ik weet dat mijn zusje en papa dat ook zijn. En ik weet dat het voor mijn moeder óók een enorme geruststelling was dat jij de touwtjes in handen had. Ik wilde je dat nog heel graag meegeven, vooral nu ik met meer rust op die periode terugkijk en besef hoe veel geluk we hebben gehad met jou. Je doet echt iets bijzonders. Heel veel dank daarvoor! Groeten, Ferry
Woorden schieten te kort, om onze gevoelens weer te kunnen geven.
Beste Els,
Bedankt voor de uitvoerige toelichting op de eindfactuur van de uitvaart van Ria. We hebben de bijzonderheden en details nauwelijks behoeven in te zien, want jouw securiteit en betrouwbaarheid zijn bij ons genoegzaam bekend. Als we terug zien op de voorbereiding, de crematie en nabewerking, dan realiseren wij ons dat alles is gebeurd in de geest van Ria en precies zoals zij heeft gewild. Meer nog dan een bouwsteentje heb je ons de voldoening gegeven om het rouwproces te kunnen verwerken en woorden schieten te kort om onze gevoelens weer te kunnen geven. Alle beste wensen, ook namens mijn kinderen, Ton Piekart
Een inlevende eigentijdse vrouw
Dag Els, Met mijn kinderen kijk ik ‘erg voldaan’ terug op de uitvaart. Overweldigend met zoveel mensen, in de juiste kerk, zo zorgvuldig met elkaar voorbereid, tussen twee regendagen precies die dag met zon. We hebben het zo getroffen. Maar vooral is het allemaal zo mooi verlopen door jou. Geen treurige zwarte begrafenisondernemer, maar een inlevende eigentijdse vrouw die ons heel goed begreep vanaf de eerste kennismaking. Ik wens je veel succes met je toekomst. 
Jan-Dik Boot
Complimenten
Lieve Els, Ik wil je heel hartelijk danken voor de manier waarop we afscheid konden nemen van mijn broer. Ik heb heel veel positieve reacties gekregen. Vooral over de vorm van de plechtigheid. Dat de persoonlijke verhalen tussen zijn levensloop waren gevlochten. Ook dat ze een mooi tijdsbeeld gaven van de verschillende periodes van zijn leven. Ook van de meekijkers kreeg ik veel complimenten. Ik vond het vooral heel fijn voor mijn invalide zusje, ze had helemaal het gevoel dat ze erbij was. Zo konden we aan de telefoon gelijkwaardig over het afscheid praten. Geweldig!
Hartelijke groeten,
GvS
Hoe ga je om met verdriet
Het ongeluk te hebben, dat je vlak voor iemands dood staat die je dierbaar is, heb ik pas geleden kunnen omdraaien in een Geluk dat je daarin dan wordt begeleid door Els. Ze maakt je verdriet een stuk gemakkelijker en vooral hoe je daar mee om mag gaan. 
Carine L.
Afscheidsfotografie / Uitvaartfotografie
Alessandra Mignardi
Last week I marked my 50th farewell reportage.

As a coincidence, I worked together with the Funeral Planner who discovered a skill I had
no clue to have: the talent of capturing, with respect, empathy and authenticity, all the precious and intense moments during a farewell, making them loving and tangible memories that will support the grieving process.

The Funeral Planner I will always be grateful for is Els Barnhoorn, a professional of the highest level, who works always with great passion, authenticity, and empathy. In the last years I had the privilege of collaborating with her while she organized farewells of all sorts, from the most intimate and essential farewells to stylish and exclusive cremations and funerals, ecclesiastical and not, small and large. I saw her and her collaborators taking care of the families with attention and care to the very last detail.

I wish she could have taken care of the farewell of my mum and my grandma who passed away this year because of the consequences of COVID. The distance (my family is in Italy), the timing and the lockdown didn’t make it possible. Last week’s farewell took place in a natural cemetery, Natuurbegraafplaats Huis ter Heide, a hidden pearl on the edge of the Loonse and Drunense Dunes here in the Netherlands, wrapped with the warmest and most intense autumn colours. 
Onmisbare steunpilaar
Tijdens de gehele week voorafgaand aan de uitvaart van mijn vader vormde Els een onmisbare steunpilaar voor mijn familie. Wanneer je door zo'n emotionele rollercoaster gaat, is het enorm fijn als je wordt begeleid door iemand die als een baken van rust fungeert, zorgt & ontzorgt, heldere uitleg van belangrijke zaken geeft, je voorziet van goede tips, ook aandacht heeft voor details en het tevens eerlijk zegt en onderbouwt wanneer je juist beter iets niet kan doen. Antoine van Tuyl
Vlekkeloos verlopen
Beste Els, graag wil ik jou en jouw collega's bedanken voor de geweldige verzorging van de uitvaart van mijn zwager Frans. Complimenten hoe alles vlekkeloos verliep, tot in de puntjes geregeld, vanuit jullie positie op de achtergrond. Heel mooi gedaan, Carla Moors 
Een diepe buiging verdien je Els.
Na een overlijden zijn er veel emoties en moet er heel veel geregeld worden. Een goede begeleiding is daarbij noodzakelijk. Geruime tijd voor het overlijden was ons eerste contact met Els. We wilde graag advies en zoveel als mogelijk geregeld hebben. Het gevoel was meer dan goed. Wat een warmte, kennis en empathie. Ook het zakelijke stukje hebben we toen in concept voorbereid.

Na het overlijden van onze tante was nog meer duidelijk dat onze keus voor Els de juiste keus was. Direct vanaf het begin erg betrokken en meedenkend. De uitgeleide uit het verzorgingshuis, al direct in de kist en met een dankwoord voor het verzorgend personeel waren de eerste ideeën van Els. Daarna samen stapsgewijs naar het afscheid toegewerkt. Met goede tips, warmte en veel empathie werd het laatste afscheid bijzonder en persoonlijk. Met emoties en toch ook een lach. Het gehele proces erg fijn begeleid en geheel ontzorgd.
 
Alle tijd neemt Els en er zijn veel contact momenten. Erg bijzonder is dat Els werkt met transparante kosten begrotingen. Alle zaken door derden geleverd worden zonder opslag doorberekend. Dit wordt ook onderbouwd met facturen. De eindafrekening viel lager uit door besparingen die Els had kunnen realiseren. In het eindgesprek hebben we samen nog teruggekeken. Ook heel waardevol. Persoonlijk Els al bedankt, maar via deze manier nogmaals.
Een diepe buiging verdien je Els.
Ria en Peter
Els is een empathisch luisteraar, vijf sterren!
Wij zijn blij dat Els betrokken was bij het afscheid. Zij was een empathisch luisteraar. Ze besprak met ons lastige kwesties in zaken waar wij onwetend in waren zoals: wel een dominee of niet, wel balseming of niet, hoe organiseren we het afscheid, zelf binnendragen of niet? In alle rust konden wij dit bespreken, terwijl een en ander natuurlijk wel snel besloten moest worden. Els was daarbij een geduldig luisterend oor, had vrijblijvende tips en aanbevelingen en liet ons besluiten. Achteraf kwamen er reacties van mensen die bij het afscheid aanwezig waren: ‘Fijn dat we persoonlijk naar onze plaats werden gebracht. Mooi dat er voor iedereen aandacht was. Het ging allemaal heel rustig en natuurlijk." Wij vinden het fijn dat Els van tevoren een kostenbegroting samenstelde en naderhand een uitgebreide toelichting gaf op de definitieve factuur. Met dit verhaal willen wij graag laten zien dat de betrokkenheid van Els ons in onze situatie heel erg heeft geholpen. Titi van der Sijs
Your suggestions were spot on.
I would also like to say: It takes a special person to do the job you do.
I have a lot of respect and admiration how you managed everything from A to Z! There are lots off emotions involved when a loved one dies, not only the loss off that person, but also the family dynamics come into focus. Els you did that with so much grace, patience and understanding. Your suggestions were spot on. I will be forever grateful to you for taking part in our mom’s funeral! I couldn’t have wished for a better ending. 

Thank you from the bottom off my heart.
Rita❤️
Als ik dood, ga wil ik jou!
Lieve Els,
we kunnen terugkijken op een prachtig afscheid van onze geliefde moeder. Het was heel bijzonder met de muziek, foto’s, het levensverhaal, de toespraken en de warme condolences van familie, vrienden en kennissen. Mooie locatie ook. We hebben zoveel enthousiaste reacties gekregen. Jij bent hier een heel belangrijk aandeel in geweest. Het was top van het begin tot het einde!!
Daarom wil ik mijn persoonlijk dank uitspreken.
Ik herhaal de woorden die ik eerder uitsprak vanmiddag: als ik dood ga, wil ik jou…
Lieve groet, Paula
Vriendelijk, helder en doortastend
Wij waren op zoek naar een begrafenisondernemer die voor ons kon regelen dat we het grand café Ode (aanrader!) tijdig konden bespreken voor het afscheid van mijn schoonmoeder. Ik zat wat op mijn telefoon te googelen en trof de site van Els Uitvaartzorg. Ik dacht: ‘laat ik eens bellen’. Vanaf het eerste telefoontje kreeg ik Els te spreken: vriendelijk, helder en doortastend. Enkele dagen later kwam zij langs voor een gesprek. Gelijk was er een klik en de optie op Ode was al geregeld. Ik had mijn schoonmoeder gevraagd de dienst te mogen leiden. Toen het zo ver was, loodste Els de familie en mij op een bijzonder plezierige wijze door de voorbereidingen. Op de uitvaartbijeenkomst Ode ging ik zitten. Op de stoel lag een pakje zakdoekjes van Els Uitvaartzorg en bij de stoelpoot een flesje water. Het voelde warm en betrokken. Heel de voorbereiding was er de plezierige ondersteuning van Els. Nu ik het alleen moest doen was het er nog steeds! Ik vroeg mijn schoonzusje maanden later of zij het ook zo had ervaren. "Ja", zei ze...…"en er lag ook nog een pepermuntje". De zakdoekjes, het water en een pepermuntje stonden symbool voor wat Els Uitvaartzorg biedt: perfectie, warmte en nabijheid.

Dank je wel,
Sikko

Toen ze plots door ziekte uitviel door het eten van een verkeerde boerenkoolsalade, werd ze rimpelloos vervangen door Judith en na twee dagen pakte ze de draad weer op.
De uitvaart van mijn vader was erg mooi
Hi Els,
Ik wilde je persoonlijk nog even bedanken voor afgelopen week. De uitvaart van mijn vader was erg mooi en daardoor een mooie afsluiting van een onverwacht en vreselijke gebeurtenis. Naast alle zaken die je hebt geregeld vind ik vooral de tips erg waardevol voor mijn moeder en mijzelf.

Zo heeft mijn moeder erg veel gehad aan het feit dat mijn vader naar de flat van mijn moeder is gebracht. Maar ik heb ook veel gehad aan de tip om mijn stukje voor te lezen aan mijn vader zodat ik dit vrijdag met alle aanwezigen heb kunnen delen. Tenslotte zijn we ook erg blij met de live stream, omdat de akoestiek in de kapel niet je van het was; de opname is glashelder in beeld en geluid. Bert
Judith een 10+
Een heel groot compliment voor Els Uitvaartzorg met name voor Judith, zij heeft ons geweldig bijgestaan met het regelen van onze Oma haar uitvaart. Met veel betrokkenheid heeft Judith ons een fijn afscheid van onze Oma gegeven. Een bedrijf met oog voor detail. Een 10+ wat ons betreft.
Nicole Eijkemans
Heel tevreden!
Beste Judith,
Wij als gezin kijken heel tevreden terug op je hulp in het hele proces na overlijden tot en met de uitvaart van onze moeder. Je toewijding, alertheid en afstemming op de gewoontes in ons gezin gaven ons de steun die nodig was. Je wist precies waar we een zetje nodig hadden, een steuntje in de rug, een extra bevestiging of juist even wat humor. Heerlijk om in een zware tijd als deze complimenten te ontvangen van iemand die ze van harte uitdeelt. Eenieder kwam tot zijn recht, dat heb je knap gedaan. Dankjewel en fijn dat jullie binnen Els Uitvaartzorg juist de kwaliteiten hebben die zo ondersteunend zijn, met een stevige vriendelijkheid. Vorig jaar bij het overlijden van onze vader was Edith daar voor ons en ook zij sloot naadloos aan en kon ieder van ons recht doen. Nogmaals dank aan jullie beiden.
Gezin Koekkoek
Complimenten
Beste Judith,
Dankjewel voor je geweldige inzet, overzicht, rust en fijne sfeer. Complimenten!
Familie Ogier
Dank voor alles
Gerda en Judith, dank voor alles. Heel de week al tegen jullie gezegd maar mag zeker nog vaak herhaald worden.
Familie de Jong
Judith hartelijk dank
Wij hebben op een heel fijne manier afscheid van ons mam kunnen nemen en daar heb jij zeker een steentje, zeg maar steen, aan bijgedragen.
Gezin Jansen
Van onschatbare waarde
Beste Judith,
Jij bent voor ons, afgelopen week, van onschatbare waarde geweest. Nogmaals enorm bedankt!
Familie Coppelmans
Met passie
Judith,
Mijn complimenten voor de manier waarop jij jouw vak uitoefent! Het was erg duidelijk met respect naar iedereen, maar vooral het menselijke ondersteunende vond ik mooi om te zien en te merken. Zoals even een hand op mijn schouder voordat je mijn stukje voorlas of het zorgen voor wat te eten en drinken voor de direct naasten. Zoiets is niet vanzelfsprekend. Bedankt daarvoor. Je kunt zien dat je het met passie doet!
W.
Ongelofelijk prachtig
Hallo Gerda,
Het afscheid was ongelofelijk prachtig. Ik weet zeker dat onze zoon dit ook vindt. We gaan dag voor dag met de bouwstenen aan de gang. Dat moet lukken met zoveel lieve mensen die ons omringen en ondanks hun eigen grote verdriet er toch altijd voor ons willen zijn. Gerda, niemand had maar in de buurt kunnen komen van wat jij op gang hebt gebracht. Echt iedereen heeft zo fijn met jou samen gewerkt. Je bent een echte vakvrouw 👌
Bedankt voor al je goede zorgen, je steun en kracht.
M. en A. V.
Waardig met veel zorg en liefde
Dankjewel Gerda,
Het was een mooi afscheid. Ik heb er een bijzonder gevoel aan overgehouden. Waardig met veel zorg en liefde. Gerda het was allemaal super verzorgd, dankjewel.
Fam. van S.
Jij bent een topper
Lieve Gerda,
Nogmaals bedankt voor alles hè Gerda, je bent een topper ️ precies zoals ze gewild had en echt bedankt voor al je inzet!
Esmée
Ik wil je bedanken voor al je goede zorgen
Lieve Gerda,
Ik wil je bedanken voor al je goede zorgen, betrokkenheid en liefde voor mijn man en ons gezin.
Onze dank is ontzettend groot.
Rianne
Blij met jou
Gerda,
Dankjewel. Ik heb veel respect voor hoe jij je werk doet!. Wat zullen de mensen blij zijn met jou.
R.S.
Complimenten
Bedankt Gerda voor alles en dat is zeker heel veel. Zonder jouw goede hulp en zorg had het allemaal niet gelukt. We hebben er een goed gevoel over. We hebben ook zoveel complimenten gehad over de afscheidsdienst die jou toekomen.
Lieve groet fam. Broeders
Heel mooi en warm afscheid
Bedankt voor alle goede zorgen en begeleiding. Het was zo fijn om dit samen te kunnen doen waardoor het een heel mooi en warm afscheid werd.
Dank voor alles.
Familie P. 
Een waardevolle dag
Gerda, bedankt voor de voortreffelijke wijze waarop je het afscheid van onze moeder hebt geregeld. Wij kijken terug op een waardevolle dag. 
Dankzij jouw goede ideeën
Gerda, we kijken met een heel goed gevoel terug op de afgelopen week. Het was een hele bijzondere, intense week. Dank voor jouw ondersteuning, altijd subtiel en precies op tijd en dankzij jouw goede ideeën.
Dank namens mevr. van D. 
Dankjewel
Dankjewel voor het regelen van het mooie en bevredigende afscheid van mijn moeder.
Michelle
Perfect
Bedankt Gerda, alles was perfect geregeld. Het was dankzij jou een hele mooie uitvaart.
Francien
Jij dacht aan alles
Gerda, we willen jou hartelijk bedanken voor de super fijne begeleiding bij het afscheid van ons mam. Jij stuurde ons grote gezin prima aan. Je dacht aan alles.
Fam. Deenen
Mooi afscheid
Dank je wel Gerda. Door jou goede begeleiding hebben we onze moeder een mooi afscheid gegeven.
Jeske
Bedankt Gerda
Bedankt Gerda, voor je lieve, attente, relaxte zorg voor ons en papa.
Evelien
Echt Edith: je was geweldig!
Mede namens Marlies, willen we jou nogmaals bedanken voor de uitzonderlijk goede verzorgde uitvaart van Piet. Jouw betrokkenheid, zorgzaamheid en empathie voelde als een warme deken. Vooral in zo'n droevige en emotionele situatie is het fantastisch dat er zo'n geweldige vrouw als jij er was, om alles tot in detail. op een perfecte manier voor ons te regelen. Echt Edith: je was geweldig! Hartelijke groeten, Wim en Kitty 
Onvolprezen organisatie van de stijlvolle uitvaart
Met alles nog vers in het geheugen wil ik je bedanken voor de onvolprezen organisatie van de stijlvolle uitvaart van Dolly gisteren. Ik heb van vele aanwezigen complimenten gekregen over de plechtigheid. Mijn nichtje uit Londen mailde mij zojuist: "The service was so beautiful and so well arranged". Ik voel dan ook de behoefte om alle complimenten onmiddelijk aan jullie door te spelen. De uitvaart van Dolly was ons gezamenlijke project dat uitstekend werd gemanaged. Ondanks de trieste aanleiding vond ik het fijn om met jou als professional en als mens samen te werken. Het resultaat was er naar. TOP!
Ik zal jou graag aan derden aanbevelen. "Mond tot mond reclame" heet zo iets. Nogmaals dank en met hartelijke groet, Paul
Dank voor de goede zorgen
Ik wil jou namens mijn broers en de rest van de familie, heel erg bedanken voor de goede zorgen. Dit maakte dat wij ons vandaag alleen konden concentreren op het afscheid. Dank voor de goede suggestie om samen met mijn moeder binnen te komen. Het was een goed gevoel haar te begeleiden. Dank voor de goede zorgen en de betrokkenheid die wij daarbij voelden. Petra van D.
Ontzettend bedankt
Ontzettend bedankt voor de meer dan goede zorgen bij de uitvaart van moeder.
Hans en Frits
Hartelijk dank voor jouw professionele inzet
Beste Edith,
Hartelijk dank voor jouw professionele inzet en troostvolle aanwezigheid. Hierdoor worden verdriet en verwarring iets gemakkelijker te hanteren. Veel liefs, Ingrid de V.
Geen detail ontging je
Deel 1
Lieve Edith,
Wat hebben we intense weken met elkaar doorgemaakt en het was heel erg fijn dat je daar op een bescheiden, terughoudende manier ons zoveel mogelijke keuzes hebt voorgelegd waardoor we samen slap voor stap toegegroeid zijn naar een afscheid van Hans, waar we allemaal hele mooie herinneringen aan zullen bewaren. Al die stappen waren stuk voor stuk al een deel van de verwerking van dit afscheid, zeker ook het schrijven en herschrijven van de teksten hielp ons bij dat moeilijke proces. En jij was er iedere dag weer, belangstellend hoe iedereen het maakte, hartelijk, maar ook duidelijk om samen de nodige beslissingen te nemen. De zorg dat Hans zolang mogelijk thuis kon blijven en tot op het laatst bleef zoals hij was en op de moeilijke verdrietige momenten was je er, maar steeds op de achtergrond, een soort achtervang. Ook de orde van dienst en tenslotte de hele praktische uitvoering heb je voorbereid. Geen detail ontging je en terecht zei je herhaaldelijk: laat dat maar aan mij over, daar zorg ik wel voor. Even wennen voor iemand die altijd zelf veel wil regelen! We beseften steeds meer dat het bij jou in vertrouwde handen was. Laat los, het komt helemaal goed. En dan de dag zelf, daar waren we naar toe gegroeid, in goede harmonie. Hobbels zijn er altijd, maar die werden gelukkig goed opgelost. Zelden hebben we samen zo' n intense tijd doorgemaakt en heb ik ongelofelijke steun en hartelijkheid ondervonden van het hele stel, ieder op zijn eigen manier. En wat een schitterend afscheid is het geworden; zoiets had ik vooraf niet kunnen bedenken. Alles klopte, wij hebben niets gemerkt van onverwachte rimpelingen, die er zeker geweest zijn, alles heb je geluidloos opgelost. ...
Hoe indrukwekkend en mooi zo
Deel 2
Wat fijn dat er straks mooie foto's zijn, om voor onszelf, maar ook om anderen nog vaak te laten zien hoe indrukwekkend en mooi zo'n afscheid kan zijn. Vanmorgen ben ik met Marjolein en Wieke nog naar het graf van Hans geweest. Weer die prachtige sfeer, gefilterd zonlicht door de bomen de stilte, de prachtige bloemen, de stokken van de kinderen met lieve spreuken (opa ik zal straks een lied van Elton John voor je zingen. En opa je blijft toch wel een PSV fan?). Allemaal even bezorgd en lief. Ze hebben er allemaal een erg goed gevoel van overgehouden. En dat is ook voor een belangrijk deel aan jou te danken. Wat heb je ons fantastisch geholpen en vooral de manier waarop! Jouw inzet en je stuurmanskunst heeft dit afscheid van Hans tot een hele prachtige climax geleid. Ook onze gasten waren unaniem vol lof over deze vorm van afscheid. Ik heb alleen maar lof gehoord, (nog) geen woord van kritiek. Dus Edith, ik wil je echt van harte bedanken voor wat je de afgelopen tijd voor en met ons gedaan hebt, een onvergetelijke ervaring waar je veel warmte en kleur aan hebt gegeven en alle overbodige stress hebt voorkomen. Heel veel dank en als we nog met elkaar na gaan praten dan zouden daar zeker de anderen bij willen zijn, al zal dat voor Marjolein wat lastig zijn. Maar dat komt zeker goed, hoor ik je al zeggen. Laat maar los! Lieve Edith, ontzettend veel dank van mij en het hele stel. De afgelopen weken hoorden er helemaal bij. Dank dat je daar bij wilde zijn. Met een heel warm gevoel, en hartelijke groeten: graag tot ziens! Elly
Dank je, je bent een topper!
Lieve Edith,
Dank je, voor de fijne steun, hulp en goede zorg die je ons hebt gegeven.
Dank je, dat je er voor ons was in die moeilijke tijd van ons leven.
Dank je, voor het mooie afscheid dat we Henk hebben kunnen geven.
Je bent een topper!
Lieve groet van, Diete, Stijn, Renée en Ward
Edith maakt het verwerken van het verlies voor ons allen een stuk lichter
Vanaf het moment dat Edith in huis kwam om ons bij te staan met de uitvaart van onze vader is de begeleiding op een uiterst prettige manier verlopen. Zij heeft ons vanaf moment één tot en met het laatste gesprek volledig ontzorgd, ze was er als het moest, zonder opdringerig aanwezig te zijn. Ook geen losse eindjes achteraf, maar een keurig verantwoord rapport tot in de details uitgewerkt. Zeer professioneel en altijd met volle aandacht voor de nabestaanden. Het maakt het verwerken van het verlies voor ons allen een stuk lichter.
Familie Blussé
Perfect georganiseerd!
De uitvaartzorg van Els vind ik persoonlijk uitstekend, omdat deze dienstverlening uniek is.
Juist als mensen totaal verward zijn door het verlies van een geliefd mens, zijn mensen ook erg aangewezen op hulp.
Els is absoluut professioneel, zeer gestructureerd, perfect georganiseerd en zeer vertrouwenswaardig.
Bovendien is Els als mens zeer invoelzaam, behoedzaam , onvooringenomen en liefdevol in haar manier van doen.
Els is een zegen in moeilijke tijden van verlies, waarin ineens zeer veel georganiseerd moet worden.
Een grote steun en toeverlaat.
Wij hadden ons niets beters kunnen voorstellen en zullen haar in deze zin altijd dankbaar blijven.
Marjo Wüscher-Brugman en Victor Wüscher
Een Gouden Dag.
Lieve Els, wat ben jij belangrijk voor ons geweest, wat heb jij ons ontzorgd. Geen woorden voor, je bent een kanjer en je mag heel trots zijn op wat je samen met ons hebt neergezet voor mama. Bedank jij ook alle medewerkers die hieraan hebben bijgedragen. Zonder jou was dit nooit zo'n mooie Gouden Dag geworden. Heel, heel erg bedankt namens ons allemaal, heel veel liefs, familie Sicking
Aan jou Judith, voor je ideeën en suggesties
Beste Judith,
Iedereen was het erover eens dat we hem een mooi en gepast afscheid hebben gegeven. Het beste dat we hem hadden kunnen geven. En dat het zonder de locatie en het team – en een beetje ook de weergoden – niet zo fantastisch was geweest. En natuurlijk ook jouw team van mensen die gepaste terughoudendheid, dienstbaarheid en vrolijke momenten toonden. Zeker ook dank aan jou Judith, voor je ideeën en suggesties, je geduld en harde werken (tot laat in de avond) en voor je gevoel van orde tijdens de afscheidsdag, zonder dat het gehaast of gespannen overkomt. Je hebt niet alleen mijn vader, maar ook ons de gepaste rust gegeven.
Familie Costenoble
Jij adviseerde ons om haar te laten balsemen.
Judith,
Ik wil je hartstikke bedanken voor de goede zorgen en adviezen die wij van je gekregen hebben. Mijn moeder overleed in het zorghuis in Oirschot, maar wilde graag begraven worden in Zuid-Limburg, waar ze vandaan kwam. Ik vond het een vreemd idee om haar direct na haar overlijden naar Limburg te laten brengen. Gelukkig raadde een bekende ons aan om met jullie contact op te nemen. Daar ben ik heel blij om. Mam kon gewoon nog een paar dagen in het zorghuis worden opgebaard. Jij adviseerde ons om haar te laten balsemen. Wat ben ik blij dat we dat gedaan hebben. Ze lag er heel mooi bij in haar eigen bed. Net alsof ze sliep. We konden nu gewoon bij haar aan bed zitten tussen haar eigen spullen, in een oase van rust. Ook jouw zorg voor ons in die dagen heeft ons heel veel rust gegeven. Je hebt ons een mooi afscheid van mam gegeven. Dank je wel daarvoor.
Liefs, Marlène
De aandacht en zorg die jij en jouw collega’s besteden aan de details
Judith,
The day after heb ik nog steeds een goed en fijn gevoel over het afscheid van Jo gisteren. Alles was piekfijn verzorgd. Ik begrijp nu dat het stijlvolle zit in de aandacht en zorg die jij en jouw collega’s besteden aan de details zoals voor ieder een klein pakje zakdoekjes, een flesje water, de kaarten samengebonden in een blauwe lint, de mooie doos met daarin de spullen. Dat voelt heel prettig! En zo staan wij zelf ook in het leven. Daardoor voelde ik me waarschijnlijk ook aangesproken toen ik de website van Els Uitvaartzorg bezocht. De prettige toon die uit de woorden en opmaak spreekt.
Heel hartelijk dank nogmaals voor de fijne samenwerking in de afgelopen week!
Hartelijke groeten,
Jacqueline